نویسنده: تیم تولید محتوای کارگزاری دارا

معرفی بهترین نرم‌افزار تحلیل بنیادی

نرم‌افزار دایره‌ی طلایی سهام، یکی از نرم‌افزارهای تحلیل بنیادی بازار سهام است. دیگر نرم‌افزار تحلیل بنیادی بازار، نرم‌افزار شیفان است. نرم‌افزار انیگما، از دیگر نرم‌افزارهای تحلیل بنیادی است و از دیگر نرم‌افزارها نیز شناخته‌شده‌تر است. به نظر می‌رسد نرم‌افزار انیگما، با نگاه به امکاناتی که دارد، از نرم‌افزارهای خوب بازار برای تحلیل بنیادین بورس باشد. نرم‌افزار داراتحلیل از دیگر نرم‌افزارهای تحلیل بنیادین بازار بورس است. از بزرگ‌ترین مزیت‌هایی که این نرم‌افزار دارد، وجود تحلیل‌های بنیادین است که توسط تحلیل‌گران کارآمد انجام شده و همواره در حال بروزرسانی است و همواره بهترین گزینه‌های سرمایه‌گذاری را به کاربر خود پیشنهاد می‌دهد. گستره‌ی سهام بررسی شده در این نرم‌افزار بسیار بالا بوده و صنایع و شرکت‌های گوناگون را دربر‌می‌گیرد. همچنین انواع نمودارهای قیمتی ریالی و نمودار ارزندگی سهام و دلاری و انواع ابزارهای آموزش کامل تحلیل تکنیکال برای هر سهم وجود دارد. نمودار دلاری، نخستین بار است که در بازار بورس ایران به‌کار گرفته می‌شود. وجود برخی امکانات سرگرم‌کننده مانند بازی‌های مالی، تجریه‌ی استفاده از این نرم‌افزار را بیش از دیگر نرم‌افزارهای بازار، لذت‌بخش کرده است.

 

نرم‌افزار تحلیل بنیادی سهام چیست ؟

ما در این مقاله آموزش گام به گام تحلیل بنیادی را توضیح داده‌ایم، شیوه‌ای از تحلیل است که در آن، صورت‌های مالی مربوط به شرکت و همچنین متغیرهای کلان اقتصادی اثرگذار بر آن را بررسی می‌کنیم. پس از آن، با توجه به متغیرهایی چون درآمد، سود، چشم‌انداز و …، ارزشی برای آن سهم برآورد می‌کنیم و ارزش برآوردی را با ارزش بازار سهم می سنجیم. چنانچه ارزش بازار کمتر از ارزش برآوردی ما باشد، آن سهم را می‌خریم. نرم‌افزار تحلیل بنیادین، نرم‌افزاری است که با چنین شیوه‌ای، سهام شرکت‌های گوناگون را بررسی کرده و بازه‌ی ارزندگی هر سهم را مشخص می‌کند و به کاربر، در خرید و فروش و سرمایه‌گذاری سهام کمک کند. نرم‌افزار داراتحلیل، با تحلیل‌هایی که توسط کارشناسان آماده شده است، بازه‌ی ارزندگی سهام هر شرکت را تعیین کرده و به سرمایه‌گذار در خرید و فروش سهام کمک می‌کند.

اپلیکیشن تحلیل بنیادی سهام

اپلیکیشن‌ها، برای استفاده‌ی هرچه آسان‌تر طراحی شده‌اند و معمولا بر روی گوشی‌های تلفن همراه نصب می‌شوند تا در هر زمان و مکانی بشود از آن‌ها استفاده کرد. برای استفاده‌ی هرچه آسان‌تر، اپلیکیشن تحلیل بنیادین سهام طراحی می‌شود تا در هر زمان و مکانی، کمک‌یار ما برای تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری باشد. امکان استفاده‌ی بسیار آسان اپلیکیشن داراتحلیل بر روی تلفن همراه، به ما امکان استفاده از آن را در هر زمان و مکانی می‌دهد.

 

۵ نرم‌افزار تحلیل مالی در بورس ایران

نرم‌افزارهای گوناگونی در بازار وجود دارد که به ما در تحلیل‌گری‌های مالی یاری می‌رساند. برخی نرم‌افزارها مانند اکسل، اگرچه برای چنین کاری طراحی نشده‌اند، اما می‌توانند بسیار یاری‌دهنده باشند. نرم‌افزارهایی مانند استاتا (Stata) یا ای‌ویوز (Eviews)، نرم‌افزارهایی هستند که اگرچه تنها برای بورس ما طراحی نشده‌اند، اما می‌توان از آن‌ها کمک بسیار گرفت؛ اگرچه به داده‌های مالی شرکت‌های بورسی نیاز داریم. از نرم‌افزارهای ایرانی که برای بررسی شرکت‌ها می‌توان از آن‌ها استفاده کرد، می‌توان نرم‌افزار آنالیز مالی شیفان، نرم‌افزار طرح‌اندیشان پویا و نرم‌افزار برهان سیستم پاسارگاد را نام برد. این نرم‌افزارها بیشتر کارهای حسابداری را انجام داده و بیشتر به گزارش‌دهی مالی بسنده می‌کنند. نرم‌افزار داراتحلیل، به صورت تخصصی، تنها برای تحلیل بنیادین سهام در بورس ایران طراحی شده است و به همین سبب، برتری‌های بسیاری نسبت به دیگر نرم‌افزارهای این بخش دارد.

۵ نرم‌افزار تحلیل مالی در بورس ایران

ساده‌ترین تعریف برای سرمایه‌ی در گردش، امکان نقدپذیری برای یک کسب و کار یا افراد است. دارایی‌های جاری یک کسب و کار که یا نقد باشد یا در مدت زمانی کوتاه نقد شود را سرمایه در گردش می‌گویند. سرمایه‌ی در گردش می‌تواند نشان‌دهنده‌ی میزان سودآور بودن شرکت باشد. نرم‌افزاری که تنها سرمایه‌ی در گردش را برآورد کند وجود ندارد، اما تمامی نرم‌افزارهای حسابداری باید بتوانند این عدد را برآورد کنند.

درصورت برداشت کل موجودی حساب و یا بستن آن پیش از موعد یک ماه، سودی به موجوی حساب شما تعلق نمی­‌گیرد. حداقل این موجودی برای بانک‌­های مختلف متفاوت بوده و عمدتا مبلغی بین ۲۰ الی ۱۰۰ هزار تومان است. برای افتتاح این نوع از حساب­ ها کافی‌­ست با در دست داشتن مدارک لازم به یکی از شعب بانک موردنظر خود مراجعه کنید. هرچند به دلیل سود بسیار کم این نوع سپرده­‌ها در مقابل نرخ تورم حتی با سرمایه اندک موردنیاز، به عنوان گزینه سرمایه­‌گذاری جذاب شناخته نمی­‌شود.

معرفی نرم‌افزار محاسبه‌ی سرمایه‌ی در گردش

ساده‌ترین تعریف برای سرمایه‌ی در گردش، امکان نقدپذیری برای یک کسب و کار یا افراد است. دارایی‌های جاری یک کسب و کار که یا نقد باشد یا در مدت زمانی کوتاه نقد شود را سرمایه در گردش می‌گویند. سرمایه‌ی در گردش می‌تواند نشان‌دهنده‌ی میزان سودآور بودن شرکت باشد. نرم‌افزاری که تنها سرمایه‌ی در گردش را برآورد کند وجود ندارد، اما تمامی نرم‌افزارهای حسابداری باید بتوانند این عدد را برآورد کنند.

خلاصه مقاله

این مقاله را با نام بردن از چند نرم‌افزار مالی که در تحلیل بنیادین بازار به ما یاری می‌رسانند، آغاز کردیم. باید گفت تعداد چندان زیادی نرم‌افزار تحلیل بنیادین در بازار نداریم. پس از آن، تحلیل بنیادین را به طور کلی توضیح داده و ویژگی‌های نرم‌افزاری که بتواند در تحلیل بنیادین به ما کمک کند، برشماردیم. پس از آن، درباره برنامه (اپلیکیشن) تحلیل بنیادین و کارایی آن نوشتیم. پس از آن، درباره‌ی نرم‌افزارهای تحلیل مالی بورس ایران، گفت و گو کردیم. می‌توان این نرم‌افزارها را در دو گروه جای داد؛ گروه نخست، نرم‌افزارهایی هستند که برای تنها کار مالی طراحی نشده‌اند، اما می‌توانند بسیار یاری‌دهنده باشند؛ مانند نرم‌افزار اکسل. گروه دوم، نرم‌افزارهایی هستند که برای بررسی داده‌های مالی در ایران ساخته و پرداخته شده‌اند. بیشتر این نرم‌افزارها، در کنار انجام کارهای حسابداری، تحلیل‌های مالی نیز انجام داده و به‌ویژه گزارش‌هایی به کاربر خود می‌دهند. پس از آن، به چگونگی برآورد سرمایه‌ی در گردش پرداختیم و اشاره کردیم نرم‌افزاری که تنها برای برآورد این عدد نوشته شده باشد، وجود ندارد. اما باید تمامی نرم‌افزارهای حسابداری باید بتوانند چنین کاری را انجام دهند.